Fobier

Fobier kan være en stor forhindring.

Hvis du har en fobi, ved du godt, at det er irrationelt. Så her får du ikke gode råd. Her får du ubehaget FJERNET!

Der er sket en “fejlprogrammering”. Din hjerne tror, at den skal sende kortisol og adrenalin ud i din krop. Du er i livsfare – tror du. Det kan man kurere med tankefeltterapi.

Når din fobi er aktiveret, kan den fjernes. 

Jeg har haft stor succes med at fjerne mange slags fobier. Frøfobi, araknofobi. klaustrofobi, sommerfuglefobi, flyskræk, højdeskræk, socialfobi m.m.

Fobier

Fobier kan være en stor forhindring.

Hvis du har en fobi, ved du godt, at det er irrationelt. Så her får du ikke gode råd. Her får du ubehaget FJERNET!

Der er sket en “fejlprogrammering”, så din hjerne tror, at den skal sende adrenalin og andre stoffer ud i din krop, fordi du er i livsfare. Det kan man ændre med tankefeltterapi.

Når din fobi er aktiveret, kan den fjernes med tankefeltterapi, og du vil ikke skulle tage hensyn til den irrationelle angst mere.

Jeg har haft stor succes med at fjerne mange slags fobier. Frøfobi, araknofobi. klaustrofobi, sommerfuglefobi, flyskræk, højdeskræk, socialfobi med mere.

Jeg har haft held med at behandle
Kender du følelsen_ (1)
Eksempler på terapeuterfaringer

Edderkoppeforbi

En klient kom ind med meldingen, at hun skulle til Afrika, og hun havde svært ved at tage afsted, fordi hun vidste, der var edderkopper. Vi aktiverede hendes edderkoppefobi og efter at have banket på hende i 25 minutter, kunne hun se på, og stå lige ved siden af en edderkop, uden ubehag.

Frøforbi

Klienten havde det rigtig svært med frøer og boede på landet, hvor der var ret mange frøer især om foråret. Vi kom langt omkring på én session, og hun blev behandlet for problematikker, der ikke decideret havde med frøer at gøre. Efter sessionen udtalte klienten ”Det var da mærkeligt. Nu har jeg ligefrem lyst til at prøve at røre ved en frø”.

Tandlægeskræk

Klienten er en kvinde på 48 år. Hun græder voldsomt, for hun bliver nødt til at gå til tandlægen. Efter kort tid finder vi ind til det, der vækker mest frygt og ubehag. Det viser sig at være følelsen af at være umyndiggjort. Klienten behandles for det. Da hun kommer til session nummer 2, siger hun følgende: “Jeg tog bare derhen og jeg var helt overrasket for det var jo faktisk en rar oplevelse”.

Tandlægeskræk

Klienten er en kvinde på 31 år. Hun havde ikke været ved tandlægen i mange år. Vi kortlagde alle de områder, der ville kunne vække frygt eller ubehag. Efter 3 sessioner siger klienten: “Jeg er ikke bange for boret, jeg er ikke bange for stolen, jeg er ikke bange for skrabelydene, men jeg er stadig lidt bange for nåle – kan vi også fjerne det?”

Skræk for at køre i metro

Efter tre sessioner, var der kommet ro på. Der kunne praktisk talt ikke fremkaldes ubehag ved noget ved metroen. Hverken de mange mennesker, at være alene i den, tanken om at der ikke var en fører, at man ikke kunne komme ud, eller forestillingen om at man blev mast. – Så vi tog en tur med metroen, for at teste om der var noget ubehag tilbage. Jeg sagde alle de ting, der kunne være angstfremkaldende. Klienten var helt upåvirket. Den ultimative test var, at hun skulle køre alene. Det fremkaldte heller ikke ubehag. Den sidste session brugte vi på, at fjerne ubehaget ved frygten for, at angsten kom tilbage.

Socialangst

Klienten, en kvinde på 39, var angst for at gå ud af sit hus. Hun var angst for at møde andre mennesker. For at møde op i sin søns børnehave, og hun kunne slet ikke gå på arbejde- Hun rystede af skræk da hun kom ind, men fik ret hurtigt effekt af behandlingen og blev afslappet. Efter 5 behandlinger beskrev klienten en lykkefølelse, havde uden angst deltaget i arrangementer og var begyndt på arbejde igen. – Som bivirning havde hun tabt sig 10 kilo. Kilo hun havde ”pakket sig ind i”.

Flyskræk

En klient skal på ferie. Hun har lidt af flyskræk i mange år. I løbet af de fem sessioner, får vi fjernet meget af ubehaget ved lyde i flyet og andre konkrete fly-ting. Efter 2 behandlinger kommer vi tilbage til en situation, hvor klienten som femårig havde fået et chok. Hendes mor fik et epileptisk anfald og følelsen af tab var enorm. Tab af kontrol, tab af overlevelsesevne og fornemmelsen af, at stå med hele ansvaret. Her lå forklaringen på det voldsomme ubehag ved at “overgive” sig og have tilllid. Vi helede traumet, og klienten havde ikke intet ubehag ved at tænke på flyveturen.

Flyskræk

En klient skulle flyve gentagne gange og fik ubehag allerede inden hun kom ud i lufthavnen. Hun fik 2 behandlinger og ubehaget ved at tænke på flyvning forsvandt. Vi testede om flyskrækken var helt væk ved at tage ud i lufthavnen. Her fik klienten en voldsom reaktion. Hun græd og var bange. Hun fik behandling i lufthavnen og det viste sig at hun som 2-årig var blevet glemt i et supermarked og lyden i lufthavnen var identisk med lyden hun kunne høre, da hun var blevet forladt. Det krævede 3 behandlinger mere at hele forladthedstraumet, og klienten kunne herefter flyve uden ubehag.